| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
NURGÜL
Sağlık Durumu: crohn
Kayıt : 07 May 2008 Mesajlar: 82 Ülke / Şehir: İstanbul Yaş: Cinsiyet: Bayan
|
Tarih: Prş 14 Ağu 2008, 11:56 Mesaj konusu: nurgül |
|
|
arkadaşlar bende varım... nasıl bir paylaşım olacaksa hepsine bende varım... _________________ rabbim hepimize şifalar versin! amin... crohn inadına seninle yaşamayı öğreneceğim.... bizde karadeniz inadı vardır daaa |
|
| Başa dön |
|
 |
sansel
Sağlık Durumu: Ülserit kolit
Kayıt : 14 Eyl 2007 Mesajlar: 20 Ülke / Şehir: eskişehir Yaş: 38 Cinsiyet: Bay
|
Tarih: Sal 02 Arl 2008, 19:13 Mesaj konusu: |
|
|
bizlerde variz, ne katkimiz olacaksa projedeki gorevimizi soyleyin yeter  |
|
| Başa dön |
|
 |
seco
Sağlık Durumu: ülseratif kolit
Kayıt : 17 Mar 2008 Mesajlar: 19 Ülke / Şehir: Çorum Yaş: 38 Cinsiyet: Bay
|
Tarih: Çrş 07 Oca 2009, 12:29 Mesaj konusu: beni unutmayın |
|
|
merhabalar
elimden gelen katkıyı sunmaya bende hazırım. ama ne tür katkılarda bulunabiliriz. bizi aydınlatır veya yönlendirirseniz seviniriz.  |
|
| Başa dön |
|
 |
sansel
Sağlık Durumu: Ülserit kolit
Kayıt : 14 Eyl 2007 Mesajlar: 20 Ülke / Şehir: eskişehir Yaş: 38 Cinsiyet: Bay
|
Tarih: Çrş 07 Oca 2009, 20:49 Mesaj konusu: katilim |
|
|
bizde elimizden geleni yapariz  |
|
| Başa dön |
|
 |
birhan
Kayıt : 06 May 2009 Mesajlar: 8 Ülke / Şehir: şanlıurfa Yaş: Cinsiyet: bay
|
Tarih: Prş 07 May 2009, 15:16 Mesaj konusu: |
|
|
ne görev verilirse katkı saglamaya çalışırım arkadaşlar _________________ artık karnım agrımasın |
|
| Başa dön |
|
 |
Begumnaz
Sağlık Durumu: kronik spastik kolon
Kayıt : 29 May 2009 Mesajlar: 19 Ülke / Şehir: Ankara Yaş: Cinsiyet: Bayan
|
Tarih: Cum 05 Hzr 2009, 14:01 Mesaj konusu: |
|
|
| Güzel bir düşünce sadece varım değil fikirlerinizi söyleyin sayın üyeler bana kalırsa burdaki yazılımları doktorlarımıza arkadaşlarımıza ve bizim gibi bu hastalıklarla mücadele eden kim varsa duyurmakla başlayabiliriz yalnız site biraz daha kapsamlı olmalı mesaj yazım gelen mesajları görme genel fikir paylaşımıyla büyümeli ve ist ank izm ve diğer şehirlerdki üyelerlede iletişim daha yoğun olup ayda bir biraraya gelerek görüşerek tartışabiliriz yaşadıklarımızı bunuda burdaki sayın editör kurucular ve yetkililerle konuşup karar verip adım atarak yapabiliriz bide merkezi kurulum alanları olabilirmi seminerler olabilirmi bizlere yönelik tabi çoğumuz çalışan kişiler olunca mümkün olduğunca herkese uyan belli günlerde yapılabilse fayda açısı daha yararlı olmazmı sadece crohn ük spastik kolon dar çemberi içinde değil tabiki hassas nazlı kırılgan küsgün organ barsakla daha nekadar ve nasıl samimi olup çözebilecek ayrıntıları görebiliriz diye detaylı düşünmekde bir aşama olsa gerek maddi açıdan destek nasıl belirlenir bilemiyorum ama eğer olursada bu dernek kurulumu seminerler için üyelerle olan iletişim paylaşımla doğru orantılı ilerleme derim ben olayı geniş açıdan değerleniyorum bir sosyal bilimci olarak birde bu yazılımların düzenli izlenmesi okunması ve fikirlerle harekete geçim hızlı olduğu takdirde emin olunki kitlesel büyümemizde bahsettiğim konulara ağırlık oldukça gelişimde çabuk olacaktır nacizane düşüncelerim bunlar yeni bir üye olarak...... Birde Dr.Toros beye genel durum itibariyle çok fazla yağmur misali sorular geliyor bende yasdım 2 gün önce niye gelmedi cevap demedim çünkü temposunu sadece burda değil kendi işsahasındaki vakit darlığını düşünerek mutlaka görür ve birgün yazar diyorum neden niçinnn sorularıyla boğmak biraz ters geliyor sonuçda oda bizden biri oda biz gibi hasta doğru düşünce doğru paylaşım ve doğru yönelim olmalı yalnız birkaç aynı üye sürekli soru cevap beklentisinide çok yoğun görmekteyim siteyi inceledikçe o sadece burda sonuçlara yönelik düşüncelerini belirtiyor raporlar ve yazılımdaki bilgilere dayanarak........ |
|
| Başa dön |
|
 |
yiğit
Sağlık Durumu: Ülseratİf kolİt
Kayıt : 09 Nis 2009 Yaş: 22 Mesajlar: 22 Ülke / Şehir: TÜRKİYE ORDU Yaş: Cinsiyet: BAY
|
Tarih: Cum 05 Hzr 2009, 23:11 Mesaj konusu: |
|
|
| aslında çok şeyler yazmak isterdim şuanda ama işin özü bende varım ve arkadaşlarımı bu siteye davet edip sayımızı epey bi artırmak olucak bundan sonra YİĞİT ŞAHİN |
|
| Başa dön |
|
 |
kezban
Kayıt : 12 Nis 2009 Yaş: 19 Mesajlar: 62 Ülke / Şehir: rize Yaş: Cinsiyet: bayan
|
Tarih: Cmt 06 Hzr 2009, 12:51 Mesaj konusu: |
|
|
varız hazırız burdayız  _________________ rize |
|
| Başa dön |
|
 |
Selim TÜRKOĞLU
editör
Kayıt : 09 Nis 2007 Yaş: 33 Mesajlar: 669 Ülke / Şehir: Türkiye/Ankara Yaş: Cinsiyet: Bay
|
Tarih: Cum 12 Hzr 2009, 22:27 Mesaj konusu: |
|
|
BARSAK.org daima... Çok yakında kişisel beklentilerimizi büyük ölçüde kapsayacak yenilikleriyle... _________________ Saygılarımla
Temmuz-2005
7x24 BARSAK.org/3x3 Salofalk 250mg. tablet/ 1x1 Salofalk Lavman/1x1 New Life Efa Daily 670mg. |
|
| Başa dön |
|
 |
ALIS
Kayıt : 24 Tem 2008 Mesajlar: 14 Ülke / Şehir: turkiye/antakya Yaş: 26 Cinsiyet: Bay
|
Tarih: Pts 15 Hzr 2009, 22:44 Mesaj konusu: |
|
|
bende birseyler yapmak isterdim ama suudi arabistanda yasiyorum, sanairim pek bir iyiliyim dokunmaz _________________ bedenimi esir aldin hastalik ama ruhumu asla teslim etmem sana, hadi bakalim kim kimi yeniyor... |
|
| Başa dön |
|
 |
kardelen çiçeği
Kayıt : 31 May 2009 Yaş: 27 Mesajlar: 7 Ülke / Şehir: türkiye/antalya Yaş: Cinsiyet: bayan
|
Tarih: Sal 16 Hzr 2009, 08:49 Mesaj konusu: |
|
|
bende ük hastasıyım bende varım.inşallah birbirimize yardımcı olabiliriz.  |
|
| Başa dön |
|
 |
cansın
Sağlık Durumu: ibs,ibs-d
Kayıt : 10 Hzr 2009 Yaş: 18 Mesajlar: 19 Ülke / Şehir: istanbul Yaş: Cinsiyet: bayan
|
Tarih: Çrş 17 Hzr 2009, 22:55 Mesaj konusu: |
|
|
bn de varım bir bluşma grüşme aktivite dzenleelim:) _________________ yeni temennim:iyiyim
işe yarayacak umarım |
|
| Başa dön |
|
 |
d_erya
Sağlık Durumu: indetermine kolit
Kayıt : 10 Nis 2009 Mesajlar: 4 Ülke / Şehir: TÜRKİYE/YALOVA Yaş: Cinsiyet: BAYAN
|
Tarih: Sal 28 Tem 2009, 14:50 Mesaj konusu: bende varım |
|
|
bizler için faydalı olabilecek herşeye bende varım  |
|
| Başa dön |
|
 |
EMOŞ
Sağlık Durumu: Ülseratİf kolİt
Kayıt : 04 Nis 2007 Mesajlar: 20 Ülke / Şehir: TÜRKİYE/ANKARA Yaş: 38 Cinsiyet: Bayan
|
Tarih: Sal 28 Tem 2009, 14:54 Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar bende varımmmmmm _________________ eg |
|
| Başa dön |
|
 |
çiğdem balaban
Kayıt : 18 Mar 2010 Yaş: 24 Mesajlar: 12 Ülke / Şehir: türkiye/istanbul Yaş: Cinsiyet: bayan
|
Tarih: Sal 06 Nis 2010, 05:17 Mesaj konusu: bir pırıltıdır yaşamak !!! |
|
|
| merhaba bende sitemize yeni katıldım ve burda sizleri ve siteyi tanımaktan dolayı çok memnunum böyle bi etkinlik için tabiki bende varım herkese sevgiler:) |
|
| Başa dön |
|
 |
|