FavoritesSık Kullanılanlara Ekle
 Açılış Sayfası YapAçılış Sayfası Yap
Geçerli Zaman: Cum 10 Eyl 2010, 06:29

Kayıt ol   |  Giriş Yap

BARSAK.org SLOGAN
BARSAK.org

Hangi seneydi hatırlamak güç,
Hasta oldum, zor geçti günlerim,
Bir çatı altında gülen yüzler tanıdım,
Ve geride bıraktım sıkıntılarımı,
Hoşgeldin 2009, yanıbaşımızdasın..
Her gününü mutlu ve sağlıklı geçirmektir dileğimiz (o:&
sloganı yazan: begonia
--------------------------------
yeni yıl kutlu olsun,
insanlar mutlu olsun,
günler umutlu olsun,
herkes BARSAK.org'da olsun
dedik yeni yıllara.......
 sloganı yazan: setar77
dahası BURADA tıklayınız

[2008/Ağustos] 24.08.2008 BARSAK.org İstanbul Buluşma Gün...

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    BARSAK.org Forum Ana Sayfa -> Bizden Haberler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Selim TÜRKOĞLU

editör

Sağlık Durumu:
ülseratif kolit

Ülke / Şehir:
Türkiye/Ankara

MesajTarih: Prş 28 Ağu 2008, 02:09    Mesaj konusu: [2008/Ağustos] 24.08.2008 BARSAK.org İstanbul Buluşma Gün... Alıntıyla Cevap Gönder

24.08.2008 BARSAK.org İstanbul Buluşma Günümüzü Gerçekleştirdik!

Ağustos ayı içinde gerçekleştirmeyi planladığımız ve duyurduğumuz etkinliklerimizden BARSAK.org İstanbul Buluşma Günü etkinliğimizi 24.08.2008 Pazar günü saat 13:00-17:00 arasında Zeytinburnu/İstanbul da gerçekleştirdik.

Buluşma günü etkinliğimizde birlikte olabildiğimiz tüm aile üyelerimize teşekkür ederiz, ayaklarına sağlık. Asya ve Avrupa yakasıyla neredeyse bir ülkeye denk olan İstanbul'un Pazar günü trafiğine ve 24.08.2008 tarihindeki olağan üstü nem+sıcaklığa aldırış etmeden etkinliğimize katılmış olan tüm aile üyelerimize özverili davranışlarından dolayı bir kez daha teşşekürlerimizi iletmek isteriz.

BARSAK.org Ankara Buluşma Günümüzle aynı şekilde sohbet formatında ve fikir alışverişinde bulunarak aile bağlarımızı pekiştirdiğimiz etkinliğimizde heyecan ve mutluluk ön plandaydı. İstanbul etkinliğimizin, Ankara etkinliğimiz gibi uzuuuuuunnnn bir remisyon etkisine sahip olduğunu belirten aile üyelerimiz, bir sonraki etkinliğimizi hemen önümüzdeki hafta sonunda gerçekleştirmemiz gerektiğini vurguladılar. Göz Kırpmak

Yine Ankara etkinliğimizde olduğu gibi bazı üyelerimizin aile yakınlarının katlımıyla hasta yakınları ve hastaların ilişkileri konusunda paylaşımlar gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizde 2. yaşı içerisinde olan BARSAK.org Hareketimizden duyulan mutluluk ön plandaydı.

BARSAK.org Çalışma Grubu olarak herzaman olduğu gibi özgün bir biçimde planlamış ve gerçekleştirmeye çalışmış olduğumuz etkinliğimiz sebebiyle farkında olduğumuz yada olamadığımız eksiklerimiz, kusurlarımız için BARSAK.org Ailemizden özür dileriz...

BARSAK.org İstanbul Buluşma Günü Etkinliğimiz Sessiz Slaytını internetten izleyebilmemiz için;

http://www.barsak.org/slayt/02/2.html <<<TIKLAYINIZ

BARSAK.org İstanbul Buluşma Günümüz fotoğraf karelerine yansımış Hz. Mevlana ve Yunus Emre'yi rahmetle anıyoruz. Hayatlarını sevgi, dostluk ve insanlığa adamış olan bu büyük düşünürlerimizin izinde, her zaman vurguladığımız gibi BARSAK.org olarak, insanlık için sonsuza kadar çalışmaya kararlıyız! Hz. Mevlana, hayatını "Hamdım, piştim, yandım" sözleri ile özetlemiş. BARSAK.org olarak henüz hamız, inşallah pişeceğiz ve yanacağız...

Ankara etkinliğimizden farklı olarak ikram menümüzde yer alan, Toros Hocamızın Bitkisel Tedavi Formülü etkinliğimizin remisyon etkisini arttırır nitelikteydi. Bu sihirli remisyon kaynağımızı özellikle Toros Hocamızın kendi elleri ile özenle hazırlaması ve ikram etmesi etkisini bir kat daha arttırdı. Kendisine şükranlarımızı iletiyoruz... Toros Hocamızın Bitkisel Tedavi Formülünün bundan sonraki tüm etkinliklerimiz ikram menülerinde yer alacağınıda ayrıca belirtmek isteriz.

Yine Ankara etkinliğimizde olduğu gibi, BARSAK.org Çalışma Grubu olarak en iyi şekilde gerçekleştirmeye çalıştığımız buluşma günü etkinliğimiz ikram menümüzde;

Önceden, "Diyet hakkında diğer konular" forumumuzda
"7 Adımda Anti İltihap Diyeti" başlığımızda gerçekleştirdiğimiz paylaşımımızda;
http://www.barsak.org/forum/viewtopic.php?t=348 <<<TIKLAYINIZ

belirtmiş olduğumuz,
Alıntı:
4- SERT KABUKLU KURUYEMİŞLER YE: ceviz, fındık, antepfıstığı gibi...
maddesi nedeniyle yer verdiğimiz kuruyemiş ikramımız kapsamında ikram menümüze destek olan;

Türkiye'nin önde gelen kuruyemiş üreticilerinden ve kuruyemişte hijyen-kalite ve bağımlılık sloganıyla hizmet veren Denkur- Denizli Kuruyemiş'in Genel Müdürü Bilal KARAN Ağabeyimize katkılarından dolayı şükranlarımızı sunarız.

http://www.denkur.com <<<DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

BARSAK.org Ankara ve İstanbul Buluşma Günü etkinliğimiz ile somut olarak hissetmiş olduğumuz BARSAK.org Hareketimiz'in BİZLERDEN güç almakta olduğu ve güçlendiğini hatırladığımızda bu tür etkinliklerle somut birlikteliklere imza atmamızın ne denli önemli olduğu bir gerçektir.

En kısa zamanda diğer illerimizi de içerecek şekilde devam ettireceğimiz etkinliklerimizde kalıcı, katılımcı, pes etmeyen, destek olan, derman olan BARSAK.org Ailesi olarak sonsuza dek birlikte olmak dileklerimizle...

Sağlığımız için BARSAK.org HAREKETİ !!!

Saygılarımızla
BARSAK.org

Kullanıcı adları baz alınarak;
Sol Üstten --> Sağa: semi-Semiha KUBAT, jungekol-Çetin KAHRAMAN, certal-Cüneyt ERTAL, ece-Mine YÜCEL, krizantem-Ülkü Hanım'ın Eşi, ışık-Ruhsar ÖZMEN, zamane-Celal ÇELİK, dr.toros-Toros ABAHUNİ, Mr_Bloom-Mikail BOZ, hayat-Rahime EŞKİ'nin Eşi, Yılmaz-Yılmaz ORFA
Sol Alttan --> Sağa: jungekol-Çetin KAHRAMAN'ın Eşi, certal-Cüneyt ERTAL'ın Eşi, fahriyergin-Fahriye ERGİN, hayat-Rahime EŞKİ, krizantem-Ülkü HÜSEYİNOĞLU, Fatma BAYRAK'ın Ablası, Fatma BAYRAK, atolunay-Ayşe TOLUNAY

Sol Üstten --> Sağa: Selim TÜRKOĞLU,
Başa dön
_
Selim TÜRKOĞLU

editör

Sağlık Durumu:
ülseratif kolit

Ülke / Şehir:
Türkiye/Ankara

MesajTarih: Prş 28 Ağu 2008, 02:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ece yazmış:
önce selim bey olmak üzere bütün ailemize teşekkür ve sevgilerimi sunuyorum harika bir buluşmaydı en kısa zamanda tekrarlanması dileğiyle ben ailemizi çok seviyorum inşallah bundan sonra hep sağlık ve sevgiyle yaşarız

Mr_Bloom yazmış:
Sıcak bir yaz günü, Zeytinburnu Belediyesinin serin salonunda dostluğun ve paylaşımın sıcaklığını hissetmiş olduk.

Ece Hanım'a katılıyorum, çok güzel bir buluşma oldu. Selim Bey ve Semi Hanım çektiği fotoları siteye ekleyince ortamın güzelliğini herkes görecektir.

Buluşmada içiceklerimizi yudumladık, arada Toros Hoca'nın bitkisel tarifini buğday ekmek dilimiz üzerine sürerek tattık, kuru yemişlerimizi yedik, fondaki anadolu ezgisi de buluşmaya ayrı bir hava kattı. Kendi açımdan da çok yararlı gözlemler edindim ve deneyimleri ilgiyle dinledim...

Katılan ya da katılamayan tüm BARSAK.org ailesine şükranlarımı bildirmek isterim.
Halay Çeken

Serap yazmış:
Selim bey en kısa zamanda resimleri merakla bekliyoruz.Bundan sonraki ilk toplantıya mutlaka katılmak istiyorum.Kalbim ve aklım bütün gün sizinleydi ama evde değildim,cep telefonumda yanımda değildi arayamadım.Anlatın neler yaptınız?neler konuştunuz?kimler vardı?
Toplantılarda kameralı bağlantı kursak,gelemeyenler de o şekilde katılsa,olabilir mi? Mutlu

munise yazmış:
Mrb.İstanbul toplantısının da Ankara gibi iyi geçtiği anlaşılıyor.Yaşananların özetini , resimleri ve görüntüleri heyecanla bekliyoruz.Çabaları için Selim Bey ve emeği olanlara şimdiden teşekkürler... Orada olmayı çok isterdim...Sağlıklı ömürler herkese....

ışık yazmış:
son yıllarda yaşadığım en vasıflı toplantılardan birisinde bulundum dün. beraberlikten müthiş hoşlandım, edindiğim bilgilerden çok faydalandım.
Selim Bey'e ve bu toplantıya emek veren diğer barsak-zade
(barsak-zede değil Cool) arkadaşlarıma gönülden teşekkür ederim. sizlerle tanışmak ve birlikte olmak çok zevkliydi.
Bu arada, büyük bir dikkat ve incelikle servis hizmetinde bulunan biri bayan, diğeri bay; iki çalışana da çok teşekkürlerimi iletiyorum buradan.

Serap yazmış:
Selim bey en kısa zamanda resimleri merakla bekliyoruz.Bundan sonraki ilk toplantıya mutlaka katılmak istiyorum.Kalbim ve aklım bütün gün sizinleydi ama evde değildim,cep telefonumda yanımda değildi arayamadım.Anlatın neler yaptınız?neler konuştunuz?kimler vardı?
Toplantılarda kameralı bağlantı kursak,gelemeyenler de o şekilde katılsa,olabilir mi? Mutlu

ooofff, serapçığım offf. keşke sen de ve diğer arkadaşlar da bizlerle birlikte olsaydınız.
neydi o dünkü toplantı öyle; fikir-beyin-tecrübe fırtınaları,
mazi olayları-istikbal projeleri...hele o ikramlar Çok Mutlu
denize ilerlemiş adeta bir teras gibi yerleşik olan toplantı salonunda, servis yapan çalışanlar etrafımızda 'bir denileni iki yapmadılar'; hem çalışanların ve hem de yiyecek-içeceklerin biri geliyor, diğeri gidiyordu; çeşit çeşit, boy boy, renk renk...
hele o kuru yemişler , ama özellikle badem içinin tazeliğini de belirtmeden geçemiyeceğim.
Aranmış olsa bile, Selim Bey'in organizatörlüğünde tek bir eksiklik bile bulmak mümkün değildi. toplantıda 22 üye idik sanırım ve saat 13 den 17 ye kadar aralıksız sohbet ettik. ve toplantının sonunda en kısa zamanda tekrar birlikte olmak dileğinde bulunarak evlerimizin yoluna düştük Halay Başı
( Halay Başı:ben bu smiley'i veda anlamında kullanmıştım ama şimdi okudum; halay başı imiş. neyse, ben yine de veda anlamında vermiş olayım Cool )
hepimize sağlıklı günler dilerim. Mutlu

hayat yazmış:
Bende benimle birlikte güzel bir pazar gününün keyfini çıkaran ailemize teşekkür ederim.Nede olsa vücudumuzda Türk kanı dolaşıyor Göz Kırpmak ne kadar netten bazı şeyleri paylaşsak da yüzyüze görüşmeden aldığımız haz kadar olamıyor nedense?bizler sıcak kanlı insanlarız karşımızdaki insanlarla illa ki göz teması,karşılıklı duyguların paylaşımından hoşlanırız yanılıyormuyum.Bu toplantının burada kalmaması dileğimle herkese özellikle Selim Bey'e çok teşekkürlerimi iletiyorum.Gelecek programda inşallah daha çok arkadaşlarımızla tanışmak dileğiyle.

Yılmaz yazmış:
Bende İstanbul'daki toplantıya katıldığım için cok mutluyum.Sitedeki arkadaşlarımı ismen tanıyor olsamda yüzyüze görüşmek daha keyifli oldu.
Valla bana 4 saat yetmedi.Beni bıraksalar 4 saat daha konuşmak isterdim.Çünkü sıcak bir ortam oldu ve kendi açımdan cok yararlı bilgiler edindiğimi düşünüyorum.(Dr.Toros hocamla tanışmakta ayrı bir zevkti)
Işık hanım,servisten hiç bahsetmiyorsunuz.Servisimizden memnun kalmadınızmı yoksa? Gülümseme
Bu arada Selim beye bizi bu kadar güzel ağırladığı için çok teşekkür etmek isterim.Ben bir sonraki toplantıyı iple çekmeye başladım bile Gülümseme

ece yazmış:
yılmazcım sana katılıyorum banada yetmedi dört saat hatta ben abartıp dört günlük bir toplantı istiycem

ışık yazmış:
Yılmaz yazmış:
Bende İstanbul'daki toplantıya katıldığım için cok mutluyum.Dr.Toros hocamla tanışmakta ayrı bir zevkti.

Işık hanım,servisten hiç bahsetmiyorsunuz.Servisimizden memnun kalmadınızmı yoksa? Gülümseme

Bu arada Selim beye bizi bu kadar güzel ağırladığı için çok teşekkür etmek isterim.Ben bir sonraki toplantıyı iple çekmeye başladım bile Gülümseme

memnuniyetsizlik hiç söz konusu olabilir mi yılmaz bey; dönüş yolunda da eve kadar bütün imkanlar süper rahatlık seviyesindeydi. toplantı salonunun huzurlu ortamından sonra sıkıntısız olarak evlerimize vasıl olmuş olmamız ne kadar güzel bir şans oldu bizler için. çok teşekkür ederim yılmaz bey.
yanı sıra; yol boyunca fahriyergin, yılmaz bey ve ışık'lı sohbet en az toplantıdaki kadar zevkli ve doyumsuzdu. yol, hiç bitmesin istedim.
sevgilerimi gönderiyorum.

ece yazmış:
ya gerçekten ama tadı damağımızda kalan bir toplantıydı nerdesiniz selim bey biz toplantı istiyoruz (allah korusun yoksa hastalandınızmı? iyimisiniz? )

ayşe KÖSE yazmış:
benim daha iyi bir teklifim var.bu toplantılar bize yetmiyor.gelecek yaza bir tatil yeri ayarlayıp şöyle birkaç gün toplu tatil yapalım.ne güzel olur değilmi.

ışık yazmış:
ayşe KÖSE yazmış:
benim daha iyi bir teklifim var.bu toplantılar bize yetmiyor.gelecek yaza bir tatil yeri ayarlayıp şöyle birkaç gün toplu tatil yapalım.ne güzel olur değilmi.

Mutlu
ahh ha; bu daha da güzel.
diyabetikler ya da başka derneklerin yaz kampları var; onlar gibim yani Cool

ece yazmış:
dahada iyisi bir sitede toplu olarak yaşamaya ne dersiniz kızlar

ayşe KÖSE yazmış:
evet aynen öyle.diyetimize uygun yer içeriz.bol bol moral depolarız.kocaman bir ailemiz olur
Başa dön
_
EMRE TUFAN

Sağlık Durumu:
Ülseratİf kolİt remİsyon

Ülke / Şehir:
KUŞADASI

MesajTarih: Prş 28 Ağu 2008, 08:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

merakla beklediğimiz karelere ulaştık..görüntülere baktıkça keşke orda olabilseydim diyor insan..bu rada geçmiş olsun selim bey aramıza döndüğünüze sevindim..
NURGÜL

Sağlık Durumu:
crohn

Ülke / Şehir:
İstanbul

MesajTarih: Prş 28 Ağu 2008, 10:36    Mesaj konusu: nurgül 61 Alıntıyla Cevap Gönder

o kadar kıskandım ki herkesi...orda olmayı bende çok istiyordum. bezi nedenlerden dolayı gelemedim...ilk toplantıda bende varım inşallah bir aksilik olmasa....
ayşe KÖSE

Sağlık Durumu:
crohn

Ülke / Şehir:
TÜRKİYE/ERZİNCAN

MesajTarih: Prş 28 Ağu 2008, 12:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

toplantı ve toplantı görüntüleri çok güzel ama bu yoğnluk yüzünden selim beyin rahatsızlanması beni çok üzdü.bir dahaki toplantı için bizlerde birşeyler yapmalıyız.neler yapabiliceğimiz konusunda selim bey bizi yönlendirirse elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışırız.
bu arada bir dahaki ankara toplantısının ikramları benden olsun istiyorum.size erzincanın meşhur elmasından ve kendi üretimimiz olan çiçek balından ikram etmek isterim.
Başa dön
_
yasin

Sağlık Durumu:
ülseratif kolit

Ülke / Şehir:
Osmaniye

MesajTarih: Prş 28 Ağu 2008, 17:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

slm herkese öncelikle selimbeye çok geçmişolsun.böyle bir organizasyon düznlediği için kendisini kutluyorum.böyle birliktelikler bana ve benim gibi ü.k hastası olanlara moral veriyor hastalıkla savaşmamızda bıze inanılmaş güç veriyo bu dayanışma ve birlikteliği görünce kendimi daha güçlü ve yalnız olmadığımı hissettim butür organizasyonlara katılamasamda yürekden destekliyorum .bütür buluşmaların sadece ankara ve istanbulla sınırlı kalmamasını istiyorum.çünkn bu buluşmalar biz ü.k lilere mutluluk veriyor inş hep birlikde sağlıklı güzel günler geçiririz.bu güzel ve birlik tablosunu herzaman yaşarız.herkese sağlıklı günler dilerim.
Başa dön
_
fahriyergin

Sağlık Durumu:
Ülseratİf kolİt

Ülke / Şehir:
İSTANBUL

MesajTarih: Prş 28 Ağu 2008, 21:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

süper süper tek kelimeyle süper bir buluşmaydı gelemeyen arkadaşlar için çok üzüldüm. neler kaçırdılar neler.... öncelikle dr. toros'un elleriyle hazırladığı Mutlu 'İKSİR' ini ,barsak org. ailesinin canlı ve muhteşem sohbetini,önemli deneyimlerini ve bilgilerini, sıcaklığını, içtenliğini birde harika ikramları kaçırdılar.selim bey'e ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim.
begonia

Sağlık Durumu:
Ülseratif kolit

Ülke / Şehir:
Ankara

MesajTarih: Prş 28 Ağu 2008, 21:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bu organizasyonları yapıp bizleri biraya getiren Selim Bey'e teşekkür ediyor, geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum..
Başa dön
_
nahide

Sağlık Durumu:
ülseratif kolit

Ülke / Şehir:
Sinop

MesajTarih: Prş 28 Ağu 2008, 21:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Görebildiğim kadarıyla çok güzel bir birliktelik olmuş, Ahh aranızda olabilmeyi ne çok isterdim. İnşallah bir dahaki sefere. Selim beyin de aramıza dönmüş olması çok sevindirici rahatsızlığı geçmiştir umarım. Böylesine güzel bir birlikteliği gerçekleştiren ve emeği geçen herkese teşekkürler. Devamını bekliyoruz.
Başa dön
_
krizantem

Sağlık Durumu:
crohn

Ülke / Şehir:
türkiye/istanbul

MesajTarih: Prş 28 Ağu 2008, 22:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

öncelikle geçmiş olsun Selim bey rahatsızlığınızı duydum ve çok üzüldüm bizim için yapmış olduğunuz büyük fedakarlıktan dolayı teşekkür eder acil şifalar dilerim
Başa dön
_
Ulcerative

Sağlık Durumu:
Ülseratif kolit

Ülke / Şehir:
İstanbul

MesajTarih: Cum 29 Ağu 2008, 10:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Hay Allah nasılda kaçırdık böyle bir organizasyonu Çok Üzgün
Memlekete gitmiştim biraz bozuk olan psikolojiyi halletmek için, fakat çok sevindim böyle bir kaynaşmanın olmasına. Celal Bey (zamane) sağolsun beni aramış fakat memlekette telefon bile çekmez Mutlu
Sağlık olsun diyorum.
NURGÜL

Sağlık Durumu:
crohn

Ülke / Şehir:
İstanbul

MesajTarih: Cmt 30 Ağu 2008, 18:59    Mesaj konusu: nurgül Alıntıyla Cevap Gönder

selim bey geçmiş olsun ne oldu? nazara geldiniz galiba...e tabi bu kadar güzel organizeler yapınca, doğal olarak...kendinize iyi bakın siz bize lazımsınız...tekrar çok geçmiş olsun...
darkkaos

Sağlık Durumu:
crohn

Ülke / Şehir:
İSTANBUL

MesajTarih: Cmt 30 Ağu 2008, 21:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ya çok üzüldüm bende z.burnunda oturuyom burunumun dibindeymişsizniz ama haberim olmadı!.. kahroldum yaaa resmen:(
Başa dön
_
Selim TÜRKOĞLU

editör

Sağlık Durumu:
ülseratif kolit

Ülke / Şehir:
Türkiye/Ankara

MesajTarih: Pzr 31 Ağu 2008, 11:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

darkkaos yazmış:
ya çok üzüldüm bende z.burnunda oturuyom burunumun dibindeymişsizniz ama haberim olmadı!.. kahroldum yaaa resmen:(

Buluşma günümüzle ilgili olarak katılım yapıp yapamayacağımız, buluşma yeri vb. konularında birçok eposta gönderimimiz oldu. Ancak Sn. darkkaos sizinle katılımınız konusunda konusmamıza rağmen, epostalarımızı yanıtsız bıraktınız. O nedenle "haberim olmadı" derseniz üzülürüz.

Sağlık olsun, gelecek seferde birlikte olabilmemiz dileklerimizle.

Temmuz-2005
7x24 BARSAK.org/3x3 Salofalk 250mg. tablet/ 1x1 Salofalk Lavman/1x1 New Life Efa Daily 670mg.
Başa dön
_
darkkaos

Sağlık Durumu:
crohn

Ülke / Şehir:
İSTANBUL

MesajTarih: Pzr 31 Ağu 2008, 12:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

selim hocam doğru dürüst - açıp gelen e postaları kontrol etmiyorum! o yüzden ilgisizliğimin kurbanı oldum biliyorum. siz haklısınız aylarca insanlarla iletişim adına çırpınıyosunuz, ve benim gibi umarsızlar sonradan uyanıyorlar ve sonra da üzülüyoruz tabii..Üzgün
Başa dön
_
Cüneyt

Sağlık Durumu:
Ülseratif kolit

Ülke / Şehir:
TÜRKİYE/İSTANBUL

MesajTarih: Pzr 31 Ağu 2008, 19:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

tatilden bugün döndüm ve kaçırdığım şeyler için çok üzgünüm.
işallah tekrarını dileriz..
herşey belliki çok güzell
Başa dön
_
jungekol

Sağlık Durumu:
Ülseratif kolit

Ülke / Şehir:
İSTANBUL

MesajTarih: Pzr 31 Ağu 2008, 21:44    Mesaj konusu: herkese selam Alıntıyla Cevap Gönder

sayın Dr. toros hocam ve Selim Türkoğlu öncelikle böyle güzel bir organizasyonun içinde bulunmaktan son derece mutlu oldum ve sizleri tanıdıgıma çok memnun oldum.Benim gibi ülsratif kolit ve crhon hastaları
olan arkadaşlarımızlada aynı havayı teneffüs etmekten son derece mutlu oldum iyiki varsınız sayın DR TOROS HOCAM ve SELİM TÜRKOĞLU
ve bizleri aynı çatı altında buluşturan barsak org ailesi sizleri çok seviyorum. barsak org ailesine ve İBH hastalarına sonsuz sevgiler.

REMİSYONLU GÜNLER.
Yılmaz

Sağlık Durumu:
İndetermine kolit

Ülke / Şehir:
Türkiye/İstanbul

MesajTarih: Pts 06 Nis 2009, 21:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar İstanbul'daki son buluşmamızdan bu yana çok zaman geçti.Ben yeniden İstanbul'da buluşma talep ediyorum.Selim beye ve site yöneticilerimize duyurulur Mutlu
Balık Yağı 2*1
Başa dön
_
öndem

Sağlık Durumu:
crohn

Ülke / Şehir:
Türkiye/istanbul

MesajTarih: Prş 24 Arl 2009, 02:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

istanbul da tekrar bir buluşma günü düzenlenecek mi?
Başa dön
_
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    BARSAK.org Forum Ana Sayfa -> Bizden Haberler Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız