Geçerli Zaman: Sal 07 Eyl 2010, 10:42
|
|
BARSAK.org SLOGAN
BARSAK.org
Hangi seneydi hatırlamak güç,
Hasta oldum, zor geçti günlerim,
Bir çatı altında gülen yüzler tanıdım,
Ve geride bıraktım sıkıntılarımı,
Hoşgeldin 2009, yanıbaşımızdasın..
Her gününü mutlu ve sağlıklı geçirmektir dileğimiz (o:&
sloganı yazan: begonia
--------------------------------
yeni yıl kutlu olsun,
insanlar mutlu olsun,
günler umutlu olsun,
herkes BARSAK.org'da olsun
dedik yeni yıllara.......
sloganı yazan: setar77
dahası BURADA tıklayınız
|
|
| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
EnginENGİNER
editör
Sağlık Durumu: crohn
Kayıt : 12 Nis 2007 Yaş: 28 Mesajlar: 567 Ülke / Şehir: Türkiye / Balıkesir - İzmir Yaş: Cinsiyet: Bay
|
Tarih: Pts 10 May 2010, 20:54 Mesaj konusu: Yönetim Görevi bırakımı |
|
|
Sevgili Barsak.org üyeleri, 3 yıldır sürdürdüğüm yönetim ve forum editörlüğü görevini kişisel nedenlerle bu ay sonu itibariyle bırakıyorum.
Gerekli bilgilendirmeyi imtiyaz sahibi Sn. Selim Türkoğlu'na 3 ay öncesinde yaptım. Sitede varlığım ve paylaşımlarım üye sıfatıyla devam edecektir.
Bilgilerinize _________________ Bilgi paylaşıldıkça büyür! (Mutluluk da öyle...)
Crohn>[Infliksimab, Azatiyoprin], Osteoporoz>[Kalsitriyol, Kalsiyum], OKB>[Sertralin HCI], Seboreik Dermatit>[Antifungal Şampuan] |
|
| Başa dön |
|
 |
EnginENGİNER
editör
Sağlık Durumu: crohn
Kayıt : 12 Nis 2007 Yaş: 28 Mesajlar: 567 Ülke / Şehir: Türkiye / Balıkesir - İzmir Yaş: Cinsiyet: Bay
|
Tarih: Sal 01 Hzr 2010, 01:01 Mesaj konusu: |
|
|
An itibariyle 3 yıldır sürdürdüğüm görevimi bırakmış bulunmaktayım. Üyeliğim ve katılımlarım sürecektir. Bilgilerinize
Her türlü sorunuz için barsak@barsak.org adresini kullanabilirsiniz. _________________ Bilgi paylaşıldıkça büyür! (Mutluluk da öyle...)
Crohn>[Infliksimab, Azatiyoprin], Osteoporoz>[Kalsitriyol, Kalsiyum], OKB>[Sertralin HCI], Seboreik Dermatit>[Antifungal Şampuan] |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|