| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
EnginENGİNER
editör
Sağlık Durumu: crohn
Kayıt : 12 Nis 2007 Yaş: 28 Mesajlar: 567 Ülke / Şehir: Türkiye / Balıkesir - İzmir Yaş: Cinsiyet: Bay
|
Tarih: Cum 23 Ekm 2009, 13:05 Mesaj konusu: |
|
|
Kolonoskopi için kullandığınız barsak temizleme solüsyonları ve kolonoskopi işlemi bu gibi sıkıntılara sebep olabilmekte, ilk birkaç gün kendinize daha çok dikkat etmenizde ve sıkıntılar hafiflemezse doktorunuza bilgi vermenizde fayda var. _________________ Bilgi paylaşıldıkça büyür! (Mutluluk da öyle...)
Crohn>[Infliksimab, Azatiyoprin], Osteoporoz>[Kalsitriyol, Kalsiyum], OKB>[Sertralin HCI], Seboreik Dermatit>[Antifungal Şampuan] |
|
| Başa dön |
|
 |
elche
Sağlık Durumu: ülseratif kolit
Kayıt : 12 Ağu 2009 Yaş: 22 Mesajlar: 7 Ülke / Şehir: türkiye ankara Yaş: Cinsiyet: bayan
|
Tarih: Cum 23 Ekm 2009, 16:24 Mesaj konusu: |
|
|
teşekkür ederim dün doktorumla görüştüm olabilir panik yaratma dedi ve gaz giderici bi kaç ilaç verdi eğer salofalk tablet ve lavmanıda kullanırsan düzgün bir şekilde daha çabuk geçer dedi umarım öyle olur çünkü kolonoskopi öncesi hiç bir problemim yoktu _________________ elche |
|
| Başa dön |
|
 |
FİGEN MERT PAKAL
Sağlık Durumu: Ülseratİf kolİt (pankolit)
Kayıt : 19 Ksm 2007 Yaş: 30 Mesajlar: 182 Ülke / Şehir: İstanbul Yaş: Cinsiyet: Bayan
|
Tarih: Pzr 06 Hzr 2010, 15:16 Mesaj konusu: |
|
|
Bende dün sigmoindoskopi oldum salofalk lavman akşamdan yapmıştım birde işlem öncesi lavman yapılınca bağırsaklarım bayağı temizlendiği için kolonoskopi gibi oldu ve bu sefer işlem çok uzun sürdü ve işlem bitene kadar hıçkıra hıçkıra ağladım ben dayanamıyorum sinirlerim bozuluyor zaten 15 gündürde stresi vardı üzerimde benimde 4 oldu ama bu stresi atmayı öğrenemedim ve acıya alışamadım.Moralim bozuluyor neden diyorum? Yeter artık diyorum:( 3 yıldır yaşadıklarımı yazsam kitap olurdu sanırım ve daha nelerin beklediğinide bilemiyorum neyseki bu seferde atlattık ama dayanamayınca ağrı kesici yaptılar elimden.Bu beni biraz olsun sakinleştirsede acımı dindirmedi.Sonra biraz uyumuşum.Bunun için acısız başka yöntem bulma ihtimalleri yokmu?  _________________ Bedenimizde görülen bazı hastalıklar, ruhlarımızda saklanan hastalıkların küçük parçalarıdır...
Salofalk500 Tablet 3*3
Salofalk lavman (artık haftada 1
Sandoz 1
Ferro Sanol 1 |
|
| Başa dön |
|
 |
MANOLYA
Kayıt : 09 Ağu 2008 Yaş: 20 Mesajlar: 359 Ülke / Şehir: KOCAELİ/TÜRKİYE Yaş: Cinsiyet: BAYAN
|
Tarih: Pts 07 Hzr 2010, 10:49 Mesaj konusu: |
|
|
çok geçmiş olsun canım
aslında böyle işlemlerdn önce damaryolu açıp ordan sakinleştirici falan yapmıyolar mı? _________________ budenofalk 3x1
pentasa 3x2
bemiks
redoxon |
|
| Başa dön |
|
 |
FİGEN MERT PAKAL
Kayıt : 19 Ksm 2007 Yaş: 30 Mesajlar: 182 Ülke / Şehir: İstanbul Yaş: Cinsiyet: Bayan
|
Tarih: Pts 07 Hzr 2010, 10:55 Mesaj konusu: |
|
|
sağol cnm bu seferde atlattık ama nasıl geçti tahmin edersin isyan ettim artık o an...önce yapmadılar artık ben dayanamıyorum deyince ağrı kesici yaptılar.Geçti gitti işte umarım uzun bir süre gerek kalma  _________________ Bedenimizde görülen bazı hastalıklar, ruhlarımızda saklanan hastalıkların küçük parçalarıdır...
Salofalk500 Tablet 3*3
Sandoz 1
Ferro Sanol 1 |
|
| Başa dön |
|
 |
elche
Kayıt : 12 Ağu 2009 Yaş: 22 Mesajlar: 7 Ülke / Şehir: türkiye ankara Yaş: Cinsiyet: bayan
|
Tarih: Çrş 09 Hzr 2010, 21:41 Mesaj konusu: |
|
|
15 haziran da tomografik kolonoskopim var artık o kadar yoruldum ki ertelettirdim kaç kez kolonozsokpi oldum ama her seferinde daha kötü oluyor sil baştan tekrarlayıp duruyor hastalık isyanlardayım (( _________________ elche |
|
| Başa dön |
|
 |
MANOLYA
Kayıt : 09 Ağu 2008 Yaş: 20 Mesajlar: 359 Ülke / Şehir: KOCAELİ/TÜRKİYE Yaş: Cinsiyet: BAYAN
|
Tarih: Prş 10 Hzr 2010, 08:43 Mesaj konusu: |
|
|
tomografik kolonoskopi denilen şey sanal kolonoskopi mi oluyor yoksa ben mi yanlış biliyorum ???
hepinize çok geçmiş olsun
elche inşallah çok fazla zorluk çekmezsin çok geçmiş olsun _________________ budenofalk 3x1
pentasa 3x2
bemiks
redoxon |
|
| Başa dön |
|
 |
FİGEN MERT PAKAL
|
Tarih: Prş 10 Hzr 2010, 09:32 Mesaj konusu: |
|
|
Ben hiç yaptırmadım Kolonoskopiler yüzünden hemoroid bile oluşmaya başladı (yani benim düşüncem)  _________________ Bedenimizde görülen bazı hastalıklar, ruhlarımızda saklanan hastalıkların küçük parçalarıdır...
Salofalk500 Tablet 3*3
Sandoz 1
Ferro Sanol 1 |
|
| Başa dön |
|
 |
edimah
Kayıt : 06 Arl 2009 Yaş: 22 Mesajlar: 102 Ülke / Şehir: TÜRKİYE İSTANBUL Yaş: Cinsiyet: bayan
|
Tarih: Prş 10 Hzr 2010, 12:11 Mesaj konusu: |
|
|
varya ben bu kolonoskopinin k..sini duyduğumda tüylerim diken diken oluyor.1sene önce yaptirdim.umarim uzun bir sürede gerek duyulmaz . _________________ hayatta her şey üzerine geliyorsa bilki ters yöne gidiyorsundur....................... |
|
| Başa dön |
|
 |
|