| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Hüseyinfırat
Sağlık Durumu: total kolektomi end ilestomi
Kayıt : 01 Mar 2010 Yaş: 25 Mesajlar: 23 Ülke / Şehir: Antalya Yaş: Cinsiyet: ERKEK
|
Tarih: Cmt 08 May 2010, 12:05 Mesaj konusu: sonunda ameliyat oldum ama ateşim var |
|
|
| 16 gün önce kalın bağırsağımı tamamen aldılar şimdi evdeyim aslında daha önce çıkacakken ateş başladı ve şu an evdede hala ateşim çıkıyor,çıktığım gün evde 2.5 lt kadar sulu kan boşalınca akşam acile gittik ama normal dediler dün bir daha oldu ateşlerin olması ne kadar normal peki 38C lere kadar çıkıyo |
|
| Başa dön |
|
 |
MANOLYA
Sağlık Durumu: crohn
Kayıt : 09 Ağu 2008 Yaş: 20 Mesajlar: 359 Ülke / Şehir: KOCAELİ/TÜRKİYE Yaş: Cinsiyet: BAYAN
|
Tarih: Cmt 08 May 2010, 14:10 Mesaj konusu: |
|
|
acil şifalar inşallah
en kısa zmnda toparlarsınız umarım _________________ budenofalk 3x1
pentasa 3x2
bemiks
redoxon |
|
| Başa dön |
|
 |
necmi usta
Kayıt : 05 Arl 2008 Yaş: 54 Mesajlar: 36 Ülke / Şehir: türkiye/hatay Yaş: Cinsiyet: bay
|
Tarih: Cmt 08 May 2010, 18:40 Mesaj konusu: |
|
|
Geçmiş olsun
inşallah kısa bir zamanda sağlığınıza
kavuşmanızı diliyorum
Allah hepimizin yardımcısı olsun |
|
| Başa dön |
|
 |
espace
Sağlık Durumu: crohn / cerrahi ileostomi
Kayıt : 08 Ağu 2008 Mesajlar: 11 Ülke / Şehir: Fransa / Paris Yaş: Cinsiyet: bayan
|
Tarih: Pzr 09 May 2010, 00:14 Mesaj konusu: |
|
|
Geçmis olsun, acil sifalar diliyorum. Sabirlar diliyorum...
Ben de ayni ameliyati geçirdim ocak 2004'de, hala ileostomiliyim...
Ameliyattan sonraki ilk haftalar biraz yorucu Hüseyin bey, bir kaç kaftaya kadar toparlarsiniz insallah. Bedeniniz onemli bir organini kayip etti. Yeni bir sisteme adapte olmasi biraz zaman alacaktir elbette, ama insan boyle bir ameliyatin sonrasinda bedeninin verdigi en ufak tepkiden korkuyor...
Güçlü ve sabirli olunuz. Goreceksiniz çok yakinda kendinizi çok iyi hissedeceksiniz. Hizli bir sekil de istahiniz açilacaktir, ameliyattan onceki agrilarin yok olduguna inanamiyacaksiniz ...
Her seye ragmen, yasamak Güzel...
Allah hepimizin yardimcisi olsun. |
|
| Başa dön |
|
 |
Hüseyinfırat
Kayıt : 01 Mar 2010 Yaş: 25 Mesajlar: 23 Ülke / Şehir: Antalya Yaş: Cinsiyet: ERKEK
|
Tarih: Pzr 09 May 2010, 15:27 Mesaj konusu: |
|
|
| hepinizden Allah(c.c.)razı olsun gerçekten zor oldu ama kortuğum kadar değil tek mutlu olduğum taraf şu an yemek başından kalkmadan yemeğimi bitirebiliyorum.Tüm hastalara acil şifalar dilerim,Allah kimseye taşıyamayacağı yük yüklemez, demekki taşıyabilicez bu yüküde. |
|
| Başa dön |
|
 |
dygtkm
Sağlık Durumu: Ülseratİf kolİt
Kayıt : 21 Mar 2009 Yaş: 26 Mesajlar: 42 Ülke / Şehir: ANKARA Yaş: Cinsiyet: BAYAN
|
Tarih: Pzr 09 May 2010, 19:57 Mesaj konusu: |
|
|
| peki poşet falan takıldı mı?nasıl oldu ameliyatınız...çok geçmiş olsun bu arada... |
|
| Başa dön |
|
 |
Hüseyinfırat
|
Tarih: Pts 10 May 2010, 18:10 Mesaj konusu: |
|
|
| Evet poşet takıldı hala tam alışamadım ama alışırsın diyorlar,yanımda yatan hastalar hep öyleydi 1 haftada taburcu olup gidiyor.26 kiloyla yattım hastaneye 13 gün damardan besinle 33 kilo olunca ameliyata aldılar,akciğerlerimde sorun vardı 5 gün yoğun bakımda uyutucaz dediler ama ben aynı gece makinayı reddettim 2 gün daha yatıp servise aldılar şu an tek şikayetim düzensiz ateşim oda normal dediler.kısmetse 3 ay sonra poşettende kurtulacam |
|
| Başa dön |
|
 |
dygtkm
Kayıt : 21 Mar 2009 Yaş: 26 Mesajlar: 42 Ülke / Şehir: ANKARA Yaş: Cinsiyet: BAYAN
|
Tarih: Sal 11 May 2010, 00:40 Mesaj konusu: |
|
|
peki neden ince bağırsağı rektuma bağlamadılar?çünkü geçen kontrolüme gitiğimde doktorum artık poşet çok kullanılmıyor dedi...belki de beni teselli etmek için böyle söyledi bilmiyorum...
çok geçmiş olsun.... |
|
| Başa dön |
|
 |
Hüseyinfırat
|
Tarih: Sal 11 May 2010, 16:48 Mesaj konusu: |
|
|
| eğer öyle birşey varsa o daha iyi gibi görünüyor belki ben çok zayıf olduğum için olabilir.biz e h,ç öyle bir bilgi verilmedi zaten buranın yenilikleri çok sıkı takip ettiklerinide sanmıyorum |
|
| Başa dön |
|
 |
dygtkm
|
Tarih: Çrş 12 May 2010, 00:16 Mesaj konusu: |
|
|
| anlıyorum...siz rahatsanız sorun yok...kötü günler sizin için geride kaldı inşallah....tekrar cok gecmiş olsun...... |
|
| Başa dön |
|
 |
Hüseyinfırat
|
Tarih: Prş 24 Hzr 2010, 23:25 Mesaj konusu: |
|
|
| evet ameliyat olalı 2 ay kadar geçti ateş sonrası koli basili nedeniyle akciğer enfeksiyonu geçirdim yemek yiyemedim 31.5 kilodan 26 ya düşünce 10 günlük damardan besin takviyesi hastahanede yattım.şu anda 1 kilo alöışım bugün mutluyum ama dikişlerimin bir kısmı şişik ve iltihaplandı yarın doktora gidicem bakalım. ama genede eski halimden çok rahatım |
|
| Başa dön |
|
 |
Apollonx
Kayıt : 16 Oca 2010 Yaş: 30 Mesajlar: 21 Ülke / Şehir: Kocaeli Yaş: Cinsiyet: Bay
|
Tarih: Prş 24 Hzr 2010, 23:39 Mesaj konusu: |
|
|
| Çok geçmiş olsun arkadaşım, inşallah en kısa zamanda sağlıklı günleri kavuşursun. Kiloyuda bu süreci atlattıktan sonra hızlıca alacağından eminim. |
|
| Başa dön |
|
 |
Hüseyinfırat
|
Tarih: Cum 25 Hzr 2010, 15:40 Mesaj konusu: |
|
|
| önemli bir sorun yok iç dikişlerin iltihabı dedi doktor,bir antibiyotik verdi zayıflığı sorun etmemin nedenide torbanın yapıştı yer zayıflıktan dolayı yapışmıyor bende çok rahatsız oluyorum en az 3 gün giden adaptör(torbanın takıldığı deriye yapışan parça) baze gün içinde 2 tane değiştiriyorum sıkıntım tek bu |
|
| Başa dön |
|
 |
FİGEN MERT PAKAL
Sağlık Durumu: Ülseratİf kolİt (pankolit)
Kayıt : 19 Ksm 2007 Yaş: 30 Mesajlar: 182 Ülke / Şehir: İstanbul Yaş: Cinsiyet: Bayan
|
Tarih: Cum 25 Hzr 2010, 19:15 Mesaj konusu: |
|
|
Hüseyinfırat senden iyi olduğun haberlerini almak beni çok mutlu etti.kg almaya başlamanda çok sevindirici biran önce toparlaman dileğiyle _________________ Bedenimizde görülen bazı hastalıklar, ruhlarımızda saklanan hastalıkların küçük parçalarıdır...
Salofalk500 Tablet 3*3
Salofalk lavman (artık haftada 1
Sandoz 1
Ferro Sanol 1 |
|
| Başa dön |
|
 |
FİGEN MERT PAKAL
Sağlık Durumu: Ülseratİf kolİt (pankolit)
Kayıt : 19 Ksm 2007 Yaş: 30 Mesajlar: 182 Ülke / Şehir: İstanbul Yaş: Cinsiyet: Bayan
|
Tarih: Cmt 26 Hzr 2010, 14:11 Mesaj konusu: |
|
|
2.5 lt kadar sulu kan ciddi bi kanama değilmi nasıl müdahele ettiler ameliyat sonrası olan birşeymi merak ettim... _________________ Bedenimizde görülen bazı hastalıklar, ruhlarımızda saklanan hastalıkların küçük parçalarıdır...
Salofalk500 Tablet 3*3
Salofalk lavman (artık haftada 1
Sandoz 1
Ferro Sanol 1 |
|
| Başa dön |
|
 |
rt
Sağlık Durumu: Ülseratif kolit
Kayıt : 22 Şub 2010 Yaş: 33 Mesajlar: 10 Ülke / Şehir: Türkiye/İstanbul Yaş: Cinsiyet: BAY
|
Tarih: Pzr 27 Hzr 2010, 03:30 Mesaj konusu: |
|
|
çok geçmiş olsun sıkıntılarınızın geride kaldığına sevindik. Allah bundan sonrası için başka sıkıntılar vermesin .. _________________ NİSAN 2009
4*2 Salofalk
1*1 Salofalk lavman |
|
| Başa dön |
|
 |
Hüseyinfırat
|
Tarih: Pzr 27 Hzr 2010, 13:49 Mesaj konusu: |
|
|
kanla karışık su gelmişti ama yarım saat gibi bir sürede olunca biz korktuk doktorlarsa önce su dur önemli değil dediler sonra 1lt kadarını yanımızdaydı gösterince yatış yapıp su kaybı için serum takıldı kan tahlili yapıldı kanım 6.8 çıkıncada ertesi gün 2 ünite kan verdiler başka bir müdehale yapılmadı.olağan bir durummuş ama ilk kez böyle olunca baya korkmuştum.
Allah(c.c.) hepimize acil şifalar versin |
|
| Başa dön |
|
 |
Hüseyinfırat
|
Tarih: Pts 02 Ağu 2010, 00:17 Mesaj konusu: |
|
|
| evet sıcaklar bastırdı Antalyaçekilmiyordu şimdi torbam olunca istediğim anda duşa girememek çok sıkıcı geldi ve bende9 temmuzda Ankaraya gittim otobüsle sorun çııkmadı orda ilacımı takıldıktan sonrada 2 hafta sonra memleketim kayseriye 2 haftada orda kaldım şimdi antalyadayım ama biraz daha kalabilseydim iyi olacakmış bura hala yanıyo.ama mecbur kaldık idrarda az kan görünce tekrar antalya yolunu tutuk ve sanırım 12 saatlik yolculuktan olsa evde hapşurunca belim ananılmaz acıdı ve yürüken acıdan duramadım 1 6 gündür evde yatıyordum doktor böbrek taşı da olabilir dedi bi o eksikti zaten ama şimdi birşeyim yok .bu süre içinde2.5 kilo aldım 4. kata merdivenleri çıkabiliyorum sanırım herşey iyiye gidiyor Rabbimden tüm derdi olanlara hz.Muhammet efendimizimn hürmetine acil şifalar nasip etsin |
|
| Başa dön |
|
 |
MANOLYA
Kayıt : 09 Ağu 2008 Yaş: 20 Mesajlar: 359 Ülke / Şehir: KOCAELİ/TÜRKİYE Yaş: Cinsiyet: BAYAN
|
Tarih: Prş 05 Ağu 2010, 15:08 Mesaj konusu: |
|
|
iyiye gitmeniz sevindirici ALLAH bozmasın inşallah daha iyi olursunuz
acil şifalar _________________ budenofalk 3x1
pentasa 3x2
bemiks
redoxon |
|
| Başa dön |
|
 |
deren seher
Sağlık Durumu: spontan kolon perforasyonu
Kayıt : 20 Eyl 2008 Yaş: 34 Mesajlar: 108 Ülke / Şehir: türkiye istanbul Yaş: Cinsiyet: BAYAN
|
Tarih: Cmt 07 Ağu 2010, 22:02 Mesaj konusu: |
|
|
| allah acil şifalar ve bu sıcakta sabırlar versin ,dualarımız seninle kardeşim. |
|
| Başa dön |
|
 |
|